Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Ocak 2019, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 1153 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Adayı Ayyıldız Lüleburgazlı muhtarlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Lüleburgaz İlçe Teşkilatı ve MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Armağan Ayyıldız, 21 Ocak 2019 pazartesi günü Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Adayı Ayyıldız Lüleburgazlı muhtarlarla buluştu  

Başkan Adayı Ayyıldız Lüleburgazlı muhtarlarla buluştu

Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu ve Lüleburgazlı muhtarlara gerçekleştirdikleri iade-i ziyarette MHP’nin Belediye Başkan Adayı Armağan Ayyıldız ve İlçe Başkanı İlkay Karataş açıklamalarda bulundu. Başkan Karataş “ Milliyetçi Hareket Partisi olarak Mart ayında ki yerel seçimlerde dava arkadaşımız, ağabeyimiz Armağan Ayyıldız’la yola çıktık. Gerçeği yansıtmayan çok söylenti oldu. İttifak durumları var tabi. Perşembe günü genel merkezimizde aday tanıtım toplantısı olacak. Parti olarak hiçbir muhtar adayını desteklemeyeceğiz. Böyle bir şey duyarsanız bize iletmenizi rica ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Armağan Ayyıldız ise kendisini tanıtmasının ardından “ Sizler demokrasinin mihenk taşısınız. Hepiniz kendi mahallenizde seçimle göreve gelen insanlarsınız. Herkesin bir siyasi görüşü vardır muhakkak; biz hepinizin görüşüne saygılıyız. “ dedi.

MHP halkın partisidir

Açıklamalarına devam eden Başkan Adayı Ayyıldız “ Lüleburgaz genelinde partililerin ekonomik durumuna göre bir anket yaptırdık. Anket sonuçlarından görüyoruz ki MHP zengin partisi değil, halkın partisidir. Diğer partilerin de durumları ortada. Bunlar halkçı görünüp halka inmez; vatandaşlar arasında ayrım yaparlar. Atatürk’ün sosyal demokrat olduğuna dair bir inanış var halkımızda. Atatürk sosyal demokrat değil, bir Türk Milliyetçisidir. Bende Atatürkçü Düşünce Derneği’nde Başkan Yardımcılığı görevi yürüttüm. Maalesef Atatürkçü Düşünce Derneği benden sonra CHP’nin arka bahçesine dönüştü. Bunlar kendilerine sosyal demokrat diyor. Sosyal demokrat bir belediyenin makam aracı Mercedes olur mu? “ diyen Armağan Ayyıldız sanat akademisinin de artık bitirilmesi gerektiğini, Lüleburgaz Mezarlığı karşısında bulunan Ekin Atölyesi’nde dans gösterileri yapılmasını doğru bulmadığını da sözlerine ekledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek