Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Bu haber 22 Ocak 2019, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 1571 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kepirtepe’den güzel proje

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi’nin Lüleburgaz’da bağlı Ovacık Köyü’nde bulunan Ovacık Prof Dr Necdet Tekin Ortaokulu ve Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü “ Çocuğun Gözüyle ve Sözüyle Dünya” adlı proje tüm hızıyla sürüyor.
Kepirtepe’den güzel proje  

Proje kapsamında Kepirtepe Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Derya Ramazan Ocak, Müzik Öğretmeni Burcu Şimşek Ddağ ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Müfit Sekçuk  Ovacık Prof Dr Necdet Tekin Ortaokulu öğrencileri ile  Müzik ve Fotoğrafçılık alanında her hafta düzenli olarak çalışmalar yapıyor.

Projenin sonunda Kepirtepe Anadolu Lisesi müzik korosu ve Ovacık Prof Dr Necdet Tekin  öğrencilerinden proje kapsamında oluşturulan koro bir konser verirken Ovacık Köyü’de öğrencilerin çektiği fotoğraflar sergilenecek.

Mart ayında Lüleburgaz’da bulunan Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde konser ve fotoğraf sergisi yapılarak proje tamamlanacak.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek