Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 21 Ocak 2019, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 858 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Birlik 2017-2018 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Trakya Birlik 2017-2018 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin yönetim kurulu seçimleri yapıldı.
Trakya Birlik 2017-2018 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı  

Mimar Sinan Spor Salonu'ndaki toplantıda, açılış konuşmaları ve gündem maddeleri görüşülmesinin ardından birliğin yönetim kurulu seçimleri gerçekleştirildi.

Beyaz ve sarı listenin yarıştığı seçimlerde 333 birlik temsilcisi delege oy kullandı. Beyaz liste, 216 oy alarak seçimleri kazandı.

Seçimlere göre, S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği asıl Yönetim Kurulu Emre Yılmaz, Şafak Kırbiç, Hilmi Kahraman, Ahmet Akgün, Hüseyin Kocabıyık ve Remzi Kobak'tan oluştu.

Beyaz liste yedek yönetim kurulu üyeleri arasında ise Erkan Şener, İsmail Sancakçavuşu, İsmail Aktaş, Salih Köse, Muzaffer Borucu ve Hakkı Çetin yer aldı. 

Seçimde beyaz listenin rakibi Sarı liste de 116 oy aldı

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek