İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 21 Ocak 2019, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 1502 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Olcay Kaya’dan Başkan Koç’a cevap gecikmedi

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Olcay Kaya’dan AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda CHP’yi ve CHP Belediyeciliğini eleştiren AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç’a cevap gecikmedi.
Olcay Kaya’dan Başkan Koç’a cevap gecikmedi  

CHP Kırklareli il Başkan yardımcısı Olcay Kaya; Tanzer Koç’un “ Atatürk’ün emrettiği gibi ülkeyi muasır medeniyet seviyesine ulaştırma görevini sadece AK Parti üstlenmiştir” sözlerine cevap verdi.

CHP’nin Atatürk’ün göstermiş olduğu çizgiden ve hedeflerden ayrılmadığını belirten Kaya, “ Tanzer Koç’un bahsettiği muasır medeniyet seviyesini size sıralayayım. Atatürk'ün yaptıklarını satmak, cumhuriyetin temel taşlarını değiştirmek, anayasayı değiştirmek, fabrikaları kapanır seviyeye getirmek, üretimi sıfıra indirmek, ekonomiyi tavana çıkarmak, iş bulamayan insanların intihar edişi,100 kişilik iş kadrosu için 4 bin kişinin başvuru yapması, kredi kartı borcunu banka kredisiyle ödemeye çalışmak, parası olmadığı için ilaç alamayan, yaşamını yitiren vatandaşlar, parası olmadığı için okulu bırakan öğrenciler, borçları yüzünden iflas eden esnaf, mahsülü para yapmayan çiftçi, sokağa çıkamayan emekliler. Bunlar hep AK Parti’nin ülkeyi muasır medeniyet seviyesine ulaştırmasından dolayı yaşanıyor.

Bir de muasır medeniyet seviyesine ulaşamayanlar var. Onların ise limanları, gemileri, şirketleri, holdingleri, yatları, katları, otelleri, sarayları, batmayan fabrikaları, trilyonluk sayısız araçları, binlerce emir erleri var.

16 yıllık iktidarda her seçim öncesi ekonomiyi uçuracağız dediler. Hazinede para kalmadı, hepsi uçtu, PKK terör örgütünü bitireceğiz dediler. PKK yetmezmiş gibi ülkenin başına FETO Terör Örgütü PYD-YPG Terör Örgütünü musallat ettiler. Bu ülkeyi 16 yılda çok güzel muasır medeniyetler seviyesine ulaştırdınız.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek