33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 21 Ocak 2019, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 879 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Film Akademisi Çiçero’nun gala gecesinde

Lüleburgaz Film Akademisi’nin yönetici ve öğrencileri, geçtiğimiz günlerde Çiçero filminin İstanbul’da düzenlenen gala gecesine katıldı.
Film Akademisi Çiçero’nun gala gecesinde  

Lüleburgaz’da gerçekleştirdiği kültürel çalışmalarıyla öne çıkan Lüleburgaz Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır, Öğrenci Koordinatörü Melikhan Alkaşı ve akademi öğrencileri, geçtiğimiz günlerde Çiçero filminin İstanbul’da düzenlenen gala gecesine katıldı. Lüleburgaz Belediyesi’nin destekleriyle kurulan ve çalışmalarda bulunan akademinin Çiçero filminin setinde görev alan öğrencileri de gala gösteriminde hazır bulundular.

Ayla filminin de yapımcısı olan Mustafa Uslu’nun yeni filmi Çiçero’nun jeneriğinde Lüleburgaz Film Akademisi öğrencilerinin isimlerine de yer verildi.

Filmin yapımcısı Mustafa Uslu’ya teşekkürlerini ileten Lüleburgaz Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır” Filmleri kadar kalpleri de güzel olan iki insan Mustafa Uslu, Can Ulkay gençlerimize, yeteneklere sahip çıktığınız için Lüleburgaz Belediyesi Film Akademisi ailesi olarak teşekkürlerimizi sunarız. Sette görev alan çocuklarımızın isimlerine jenerikte yer verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı, başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı Çiçero filmi, 18 Ocak 2019 cuma günü Lüleburgaz’da da gösterime girdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek