33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 19 Ocak 2019, Cumartesi 09:30 tarihinde eklendi. 1045 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğrenciler karne sevinci yaşadı

Lüleburgaz’da 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmasıyla eğitim hayatına devam eden ilk ve orta öğretim öğrencileri karne sevinci yaşadı.
Öğrenciler karne sevinci yaşadı  

2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk döneminin 18 Ocak 2019 cuma günü tamamlanmasıyla Lüleburgaz’da eğitim hayatına devam eden 23 bin 634 öğrenci karne sevinci yaşadı. Lüleburgaz’da ilk ve orta öğretimde eğitim hayatını sürdüren öğrenciler 15 günlük yarıyıl tatiline girdi. Karne teslim törenlerinin 14.00’da başladığı Lüleburgaz’da öğrenciler karne sevincini gün boyu yaşadılar.  Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’de Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen karne teslim törenine katılarak özel eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler ile birlikte pasta kesen Müdür Çetin, daha sonra öğrencilere karnelerini ve başarı belgelerini teslim etti. Nedim Çetin, öğrencilere 15 günlük tatile girdiklerini ve tatilin ardından tekrar öğretmenleri ile birlikte olacaklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Çetin, programına Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda devam etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek