Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 19 Ocak 2019, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 2562 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tabakoğlu adaylığını açıkladı

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi’nin tanınmış simalarından Harun Tabakoğlu, bulunduğu mahalleden muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Tabakoğlu adaylığını açıkladı  

Aynı zamanda Kocasinan Mahallesi’nin tanınmış simalarından Hikmet Tabakoğlu’nun oğlu olan Harun Tabakoğlu, çalışmalarından ve projelerinden bahsetti. Mahalleye yeni bir yüz, yeni, bir kan gelmesi gerektiğini belirten Tabakoğlu, görev verildiği takdirde mahallede saptadığı sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını belirtti.

Kocasinan Mahallesi’nin başlıca sorunlarının sokak hayvanlarının fazlalığı, çöp sorunu, barların ihlalleri gibi konular olduğunu söyleyen Muhtar Adayı Tabakoğlu “ Amacım ekibimle beraber mahallemize hizmet etmek, mahalle sakinlerimizin sorunlarının çözümü için çalışmak ve kamu kurumlarıyla ortak çalışmalarımızda mahallemizi en iyi şekilde hizmet etmektir. Sokak hayvanlarından doğan mağduriyetinin ve bar işletmelerinin ihlallerin giderilmesi için mücadele edeceğiz. Çöp sorunun giderilmesi için çalışmalarda bulunacağız. Mahalle sakinlerimizden park, yeşil alan ve sağlık ocağı yapılması konusunda talepler geliyor.  Gerekli mercilere bu konudaki başvurularımızı gerçekleştirecek ve mahallemizin bu imkânları kavuşması için uğraşacağız. Kültürel aktivitelerde bulunacağız. Mahallemizin bayan sakinlerine kültür gezileri düzenleyeceğiz. Mahallemizin ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç sakinlerine yardım elimizi uzatacağız. Babadan oğula zihniyetine son vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek