Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 19 Ocak 2019, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 1558 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genç Değişim ile Kırklareli’nin İLK FEN LİSESİ AÇILIYOR!

Genç Değişim Lisesi 2019-2020 döneminde yeni kampüsünde Anadolu Lisesi bünyesine Fen Lisesi’ni de katarak eğitime devam ediyor.
Genç Değişim ile Kırklareli’nin   İLK FEN LİSESİ AÇILIYOR!  

Dershanelerin temel liselere dönüşüm projesi ile Lüleburgaz’da ilk temel lise olan ve üniversiteye hazırlıkta öncü olan Genç Değişim Lisesi yine bir ilki gerçekleştiriyor ve ilk özel Fen Lisesi’ni açıyor. 9-10 Şubatta yapılacak olan bursluluk sınavı ile birlikte ön kayıt yapmaya başlayacak olan Fen Lisesine şimdiden ilginin yüksek olduğu gözlendi.

Eylül ayından bu yana yapılmış olan ve 2000 öğrencinin katılım gösterdiği 41 adet deneme sınavı ve tam gün akademik eğitim ile her anlamda öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Genç Değişim Lisesi hali hazırda 200 öğrenci ve 50 öğretmeni ile Fen Lisesinde de eğitim öğretime devam edecek.

Güçlü öğretmen kadrosunun geçmişte biriktirdikleri tecrübeleri, geleceğe katlayarak aktardığını söyleyen Genç Değişim Lisesi yönetimi; tecrübelerini aktarmaya, öğrencileri hedeflerine yaklaştırmaya her zaman devam edeceklerini belirtti.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek