HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Ocak 2019, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1869 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Süleyman Okandeniz son yolculuğuna uğurlandı

Lüleburgaz’ın tanınmış işadamlarından Okandeniz Un Fabrikası Sahibi Ergin Okandeniz’in babası Süleyman Okandeniz (88) son yolculuğuna uğurlandı.
Süleyman Okandeniz son yolculuğuna uğurlandı  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı ve Okandeniz Un Fabrikası Sahibi Ergin Okandeniz ile Sabite Özbek’in babaları Süleyman Okandeniz, hakkın rahmetine kavuştu. Grip hastalığı nedeniyle hastaneye gittiği belirtilen Süleyman Okandeniz’in hastanede ani bir rahatsızlık geçirerek 88 yaşında vefat etti.

Süleyman Okandeniz’in cenazesi 18 Ocak Cuma günü (dün) Sokollu Mehmet Paşa Camii’nde Cuma namazına müteakip kaldırılarak Karaağaç Köyü’nde defnedildi. Merhumun cenaze törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, siyasi parti temsilciler, oda başkanları ve çok sayıda seveni katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak merhuma Allah’tan Rahmet, sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek