Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 18 Ocak 2019, Cuma 09:33 tarihinde eklendi. 1588 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yılmaz Sacalı Gençlik Mahallesine aday

Gençlik Mahallesi’nde yaşayan Anıl Market sahibi Yılmaz Sacalı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Lüleburgaz Gençlik Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.
Yılmaz Sacalı Gençlik Mahallesine aday  

Lüleburgaz Gençlik Mahallesi Muhtar Adayı Yılmaz Sacalı, adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Muhtar Adayı Sacalı, yaptığı açıklamada “1977 yılında Lüleburgaz’da doğdum. Lise eğitimimi Lüleburgaz Teknik Lisesinde tamamladıktan sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İMYO Makine Teknikerliği bölümünden mezun oldum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 17 yıldır Gençlik Mahallesinde ikamet etmekle birlikte mahallemiz Şeker Çocuk Parkı yanında bulunan Anıl Marketin işletmeciliğini yapmaktayım.

3 dönemdir Gençlik Mahallesi Muhtarlığında azalık görevini yürütmekteyim. Bu bakımdan muhtarlığımızın ve mahallemizin ihtiyaç ve sorunları ile birlikte, mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerinin de bilincindeyim. Bu bilinçle mahallemizin de adına yakışır, genç ve dinamik bir ekiple yola çıkarak bu göreve talip oluyoruz. Amacımız mahallemizin eksikliklerini el birliğiyle gidererek daha yaşanabilir, daha huzurlu ve güvenli bir Gençlik Mahallesi ile hep birlikte güzel yarınlara ilerlemektir.

Muhtarlığım süresince ekibim ile birlikte daima ihtiyaç sahiplerinin yanında olarak en büyüğünden en küçüğüne tüm sakinlerimizin sorunlarına çare olacak, görüşlerinizi ve önerilerinizi her daim dinleyecek ve bugünden sonra sizlere; daha dinamik, daha girişken ve çözüm odaklı bir ekiple hizmet sunacağız.

Düzenli olarak mahallemizin site ve apartman yöneticileri, kanaat önderleri ile bir araya gelerek sorunları ve önerileri dinleyecek; mahalle sakinlerimizle birlikte olacağımız organizasyonlar düzenleyeceğiz.

Sosyal sorumluluk projelerimiz ile ihtiyaç sahiplerine destek olacak, mahallemizdeki sosyal yardımlaşma ışığını canlandıracağız.

Hep birlikte dostça, kardeşçe; adaletin, çağdaşlığın, hoşgörü ve saygının ön planda olacağı günler sizleri bekliyor. Bizler sizlere kulak ve gönül vereceğiz, sizler daha yaşanabilir bir mahallede yaşayacaksınız. Güveninize; daha modern, daha çağdaş, daha düzenli ve huzurlu bir Gençlik Mahallesi için genç, dinamik ve tecrübeli ekibimiz ile talibiz. İktidarda kalmak için değil; itibarda kalmak için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek