Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 16 Ocak 2019, Çarşamba 09:11 tarihinde eklendi. 2778 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nilüfer Erol İl Genel Meclisine aday

CHP İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Nilüfer Erol, haftalık halk toplantısında partililere kendini tanıtarak neden İl Genel’e üye olduğunu açıkladı.
Nilüfer Erol İl Genel Meclisine aday  

CHP’den Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı olan Nilüfer Erol, haftalık halk toplantısında açıklamalarda bulundu. 1974 yılında Lüleburgaz’ın Müsellim Köyü’nde doğan Erol, evli ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölümü mezunu.

CHP İlçe Kadın Kollarında uzun yıllar görev yaptığını ve İlçe Yönetiminde de görev aldığını belirten Aday Adayı Nilüfer Erol, “İl Genel Meclis Üyeliğine makam için değil hizmet etmek için aday oldum. Örgütlü mücadelemizi büyütmek için çalışacağım. Trakya’nın topraklarının peşkeş çekilip talan edilmesine karşı olmak için, imar, yol, su, katı atık, acil yardım, kültür, turizm, spor, ağaçlandırma ve orman köylerinin desteklenmesinde yardımcı olacağım. Engelli, yaşlı ve dar gelirliyi öncelikle çalışacağım. İl Genel Meclisi Üyesi olduğumda muhtarınız ve sizler acil sorunlarınızı bana bildireceksiniz. Ben sizler ve muhtarımız ile birlikte hareket edip çözüm getireceğim buradan sizlere söz veriyorum. İl Genel Meclisi’nde ilkeli duruşumla AKP’ye karşı mücadelemi var gücümle sürdürüp en iyi temsil edeceğim. Aday arkadaşlarıma başarılar dilerim. Kazanan CHP olacak. En az 3 oyunuzdan birisini istiyorum.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek