Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 14 Ocak 2019, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 3214 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Can Muntaş adaylığını açıkladı

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Can Muntaş geçtiğimiz Cumartesi günü eşi Sezen Muntaş ile birlikte Gazetemizi Ziyaret etti.
Can Muntaş adaylığını açıkladı  

Muhabirimiz Ertan Bayer’e konuşan Lüleburgaz Kurtuluş Parkı işletmecisi, Eski Plazza Dondurma’nın ortaklarından Can Muntaş, ikamet ettiği Kurtuluş Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Gazetemize yaptığı ziyarette Kurtuluş Mahallesi’nde yaşanan sorunlarına çözüm getirmek için muhtarlığa aday olduğunu açıklayan Can Muntaş, “ 1989 yılı ile 2018 yılları arasında Plazza  Dondurma ve Hamburger Salonu’nun işletmeciliğini yaptım.  27 yıllık işletmeciliğim var.  Burada zaten vatandaşlarımızın sorunlarını gönüllü bir şekilde çözüyorduk. Bir yıldan beri de Lüleburgaz Kurtuluş Parkı’nın işletiyorum.  Mesleğimin avantajı olarak mahalle sakinlerimizin sorunlarını öğrendik. Bunların nasıl çözüleceğini de biliyorum. Bürokrasi ile aram iyi. Bu avantajlarımı kullanarak Kuruluş Mahallesi’ne hizmet vermek istiyorum. Kurtuluş Mahallesi’ne uzun yıllardır ikamet etmekteyim. Mahallemiz belli başlı sorunlara sahip, geniş bir mahalle. Bu sorunlara çözüm bulmak, mahalle sakinlerimizin huzur ve refahını sağlamak için oylarınıza talibim. Mahallemize yeni bir soluk getirecek projelerimle ve halk için hizmet anlayışıyla çalışacağım. Ekibimle beraber mahalle sakinlerimizin sorunlarına çözüm bulacak, isteklerini ivedi bir şekilde karşılamak için çalışacağız.” Dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek