Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 05 Ocak 2019, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 1591 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bilim sanat sokağı açıldı

Lüleburgaz Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek İlkokulu’nda öğrencilerin sosyal ve akademik etkinliklerini sürdürebilmeleri için bilim sanat sokağı açılışı gerçekleştirildi.
Bilim sanat sokağı açıldı  

Öğrencilerin birçok sosyal ve akademik etkinlikte bulunması için açılan bilim sanat sokağında görsel sanatlar sınıfı, bilgisayar laboratuvarı, kütüphane, müzik odası, fen bilimleri laboratuvarı bulunuyor. Gerçekleşen açılış törenine AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı ve kurum amirleri katıldı. Açılışta konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişiminde katkı sağlayacak, onları sanata ve bilime yönlendirecek bu bilim sanat sokağının ülkemize ve çocuklarımıza hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek