HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 04 Ocak 2019, Cuma 09:40 tarihinde eklendi. 2231 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dondurucu soğuklar geliyor

Lüleburgaz’da kış mevsimi bugünden itibaren kendini iyice hissettirmeye başlayacak. Lüleburgaz dondurucu havanın etkisi altına girecek.
Dondurucu soğuklar geliyor  

Lüleburgaz’da 4 Ocak 2019 cuma gününden (bugün) itibaren dondurucu soğuklar etkili olacak. Kar sağanakları görülmesi beklenen Lüleburgaz’da hava sıcaklığı cuma günü en yüksek sıfır en düşük sıfırın altında 4 derece olarak gözlenecek.

Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan rapora göre iki gün boyunca kar yağışının etkili olacağı Lüleburgaz’da 5 Ocak 2019 cumartesi günü en yüksek sıfır en düşük sıfırın altında 5 derece, 6 Ocak 2019 pazar günü en yüksek sıcaklık sıfırın altında beş, en düşük sıcaklık sıfırın altında 14 derece olacak. Lüleburgazlılar yeni haftayı da soğuk havayla karşılayacak.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek