33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 03 Ocak 2019, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 1991 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlar rotalarını çizdi

CHP’li kadınlar, 2 Ocak 2019 çarşamba günü toplantı düzenleyerek Lüleburgazlı kadınlara ulaşmak için yapılacakları konuştu.
CHP’li kadınlar rotalarını çizdi  

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanlığı tarafından 2 Ocak 2019 çarşamba günü toplantı düzenlendi. CHP Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanı Münevver Ardagül başkanlığında gerçekleşen toplantıya CHP’li kadınlar katılım sağladı.

‘Gülümseyen Kadınlar’ sloganıyla sokağa çıkmaya hazırlanan CHP’li kadınlar yerel seçimler öncesinde çalışmalara başlamalarının gerekliliğinden bahsetti. Örgütlenme planları yapılan toplantıda her mahalleden sorumlu kişiler belirlenip onların aracılığıyla salı günleri mahalle toplantıları yapılması kararı alındı. Toplantıda belediyenin imkânlarının Lüleburgazlı kadınlara duyurulması ve tanıtılması için çalışmalar yapılacağı ifade edildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek