Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 26 Aralık 2018, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 1468 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da Türk Sanat Müziği coşkusu

Lüleburgaz Kültür ve Sanat Derneği tarafından 24 Aralık 2018 pazartesi günü Lüleburgaz Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Türk Sanat Müziği Konseri’ verildi.
Lüleburgaz’da Türk Sanat Müziği coşkusu  

Aşkiye Neşet Çal Sahnesİ’nde gerçekleşen etkinlikte Türk Sanat Müziği korosuna Dernek Başkanı İnci Dalca şeflik yaparken gecenin sunumunu Ferda Akın gerçekleştirdi. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde TSM Korosu tarafından  ‘Rüya gibi her hatıra, Aşkın içimde rüya, Bilmem ki nedendir bana sen hor bakıyorsun’ gibi şarkılar seslendirildi. Konserin ikinci bölümü solistler geçidine sahne oldu. Konserin ikinci bölümünde ‘Yıllar sonra rastladım çocukluk sevgilime, Bir kere sevdim diye, Kapın her çalındıkça o mudur diyeceksin’ gibi eserlere yer verildi.

Konsere Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin ve çok sayıda davetli katıldı. Konserin ardından Lüleburgaz Kültür ve Sanat Derneği Koro Şefi İnci Dalca’ya çiçek takdim eden Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz’ın kültürel faaliyetlere önem veren bir kent olduğundan bahsederek Kültür Sanat Derneği’ne ve konsere katılım sağlayan dinleyicilere teşekkür etti.  

Lüleburgazlıların Türk Sanat Müziğine doyduğu gecede salonu dolduran dinleyiciler konser boyunca şarkılara alkışla eşlik ettiler.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek