Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 15 Aralık 2018, Cumartesi 09:37 tarihinde eklendi. 994 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okul Servisleri için Kurs kayıtları başladı

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi tarafından Okul Servis Sürücü Eğitim Kursu ve Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitim Kurs kayıtları başladı.
Okul Servisleri için Kurs kayıtları başladı  

Lüleburgaz Halk Eğitim Müdürü İzzet Arslan, Okul Servis Sürücü Eğitim Kursu ve Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitim Kursları için kayırların başladığını belirtti. Arslan, yaptığı açıklamada “İlçe Halk Eğitim Merkezi olarak Okul Servis Sürücü Eğitim Kursu ve Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitim Kursu açıyoruz. Bu iki kursumuza kayıtlar 24 Aralık 2018 tarihine kadar devam ediyor. Okul Servis Sürücü Eğitim Kursu için 26-65 yaş arası ve sürücü belgesi bulunması, Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitim Kursları için şartlar ise 22 yaş üstü ve en az lise mezunu olmak şartları aranmaktadır. Kurslarımızla ilgilenen vatandaşlarımız Halk Eğitim Merkezi’ne gelerek bilgi alabilirler.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek