Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 15 Aralık 2018, Cumartesi 09:35 tarihinde eklendi. 1134 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni atanan İlçe Başkanları mazbatalarını aldı

AK Parti Genel Merkezi tarafından yeni görevlerine atanan Babaeski, Demirköy, Vize ve Kofçaz İlçe Başkanları mazbatalarını aldılar.
Yeni atanan İlçe Başkanları mazbatalarını aldı  

Geçtiğimiz günlerde Babaeski İlçe Başkanlığına Fatih Yağcı, Demirköy İlçe Başkanlığına Ecevit Özkaya, Vize İlçe Başkanlığına Ufuk Eken, Kofçaz ilçe Başkanlığa Murat Kestane atanmıştı. Göreve yeni atanan AK Parti İlçe Başkanlarına, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Bölge Koordinatörü Mustafa Köse tarafından mazbataları teslim edildi. Mazbata teslim törenine AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’de katıldı.

Vekil Minsolmaz, görevlerine yeni atanan ve mazbatalarını alan İlçe Başkanlarını tebrik ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek