Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 14 Aralık 2018, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 1210 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu akşam aday tanıtım toplantısı var

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, 16 Aralık 2018 Pazar günü yapacağı Eğilim Yoklaması öncesinde bu akşam aday tanıtım toplantısı yapacak.
Bu akşam aday tanıtım toplantısı var  

Lüleburgaz Efsane Düğün Salonu’nda yapılacak olan aday adayı tanıtım toplantısı saat 19.00’da başlayacak.

 

Saat 21.00’de sona erecek olan aday adayı tanıtım toplantısında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Belediye Başkan aday adayları Gökhan Serdar Özcanlar, Hakan Dedeoğlu, Hasip Turhan Gülaçar,  Koray Şentürk, Murat Gerenli ve Özgür Kaya kendilerini CHP üyelerine tanıtacaklar.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin yaptığı açıklamada; “Tüm üyelerimizi 14 Aralık 2018 Cuma günü (bugün) Efsane Düğün Salonu’nda yapılacak olan aday adayı tanıtım toplantısına davet ediyoruz.  Toplantımız saat 19.00’da başlayacak” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek