Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 13 Aralık 2018, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 1296 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lezzet Akademisi’nde kurslar devam ediyor

Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi’nde Lüleburgaz Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığında açılan aşçılık kursları devam ediyor.
Lezzet Akademisi’nde kurslar devam ediyor  

Lüleburgazlıların aşçılık kurslarına yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Lüleburgaz Belediyesi Tesisler Müdürü Samet Servet “Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi’nde açılan aşçılık kursunda sabah ve öğlen grubu olmak üzere iki grup öğrencimiz var. Toplam 40 kursiyerimiz bulunuyor. 2 grup kursiyer aynı günler farklı zamanlarda eğitim görüyorlar. 180 saatlik eğitimin sonunda katılım sağlayan kursiyerlerimize Milli Eğitim Bakanlığı onaylı aşçı yardımcısı belgesi verilecek. “ dedi.

Kursiyerler tarafından akşam kursu ve pastacılık eğitimi konusunda da talepler geldiğini belirten Samet Servet, eğitmen bulunması koşuluyla bu kursların da açılacağını söyledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek