Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 13 Aralık 2018, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 943 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DP’de yerel seçim çalışmaları değerlendirildi

Demokrat Parti (DP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Ünsal Fidan’a ait kahvehanede toplanarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için başlatılan çalışmaları gözden geçirdi.
DP’de yerel seçim çalışmaları değerlendirildi  

Gerçekleştirilen toplantıya DP Yüksek Haysiyet Divanı üyesi Orhan Akyıldız, Demokrat Parti İlçe Başkanı Zeki Uslu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda Lüleburgaz ve Beldelerinde seçimlere Demokrat Parti olarak katılma iradesinin gösterilmesi, Ankara’da geçen hafta yapılan istişare toplantısının sonuçlarına bağlı kalınmasına, şahsi çıkarlardan önce Lüleburgaz ve halkının menfaatlerinin gözetilmesi konusunda mutabık kalındı.

Demokrat Parti Genişletilmiş Temsilciler Meclisi Toplantısı ise geçtiğimiz hafta Ankara’da DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Partili üyeler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program Ankara Barolar Birliği Toplantı Salonu’nda yapıldı. DP Kırklareli İl Teşkilatı’nın da katıldığı toplantıda DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaptığı açıklamasında “Tarih boyunca nice badireleri birlik, beraberlik içerisinde, millet olma kabiliyetinin verdiği ortak inanç, azim ve kararlılıkla atlatan milletimiz, planlı ve bilinçli çabalarla bugün öyle bir noktaya getirildi ki başına geleceklerden habersiz, derin bir rüya âleminin içerisinde. İşte buradaki irademiz; bu tozpembe hayaller içerisinde vatanı aldatmaya çalışanlara karşı dimdik ayakta durarak meydanlara servet paylaşmaya, ganimet paylaşmaya inenlere inat, durduğumuz yerde duranların iradesidir. Uhud okçuları gibi ganimet toplamaya inenlere inat, durduğumuz yerde duracağız!” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek