Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 13 Aralık 2018, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 1037 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gökhan Teksöz U-16 Basketbol Turnuvası fikstürü belli oldu

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Lüleburgaz’ın sevilen spor antrenörü Gökhan Teksöz’ü anmak adına düzenlenecek Gökhan Teksöz U-16 Basketbol Turnuvasının fikstürü belli oldu.
Gökhan Teksöz U-16 Basketbol Turnuvası fikstürü belli oldu  

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde 14-16 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek turnuvanın açılış karşılaşması 14 Aralık 2018 cuma günü saat 18.00’da Pınar Karşıyaka ile Lüleburgaz Akademi Spor Kulübü arasında oynanacak. Aynı gün TOFAŞ-Ulusder, Borusan SK-Lüleburgaz Trend SK ve Galatasaray SK-FMV Işık SK karşılaşmaları gerçekleşecek. İkinci gün devam edecek karşılaşmaların ardından üçüncü gün yarı final ve final müsabakaları oynanacak. Turnuva bitiminde kupa töreni yapılacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek