Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 12 Aralık 2018, Çarşamba 09:34 tarihinde eklendi. 2839 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’de iki aday adayı var

31 Mart 2019 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Lüleburgaz adayını belirlemeye hazırlanan AK Parti’de çalışmalar sürüyor.
AK Parti’de iki aday adayı var  

AK Parti’de 31 Mart 2019 pazar günü yapılacak yerel seçimler için hazırlıklar başladı. AK Parti’nin Lüleburgaz Belediye Başkanlığını için 2 aday adayı olduğu belirten AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç “ Seçim hazırlıklarımıza başladık. Adayımız genel merkezimizin vereceği karara göre belirlenecek. Bu süreçte birçok isimle görüştük. Teklifimizi kabul eden, etmeyen, kabul edip geri çekilen oldu. Bu sürecin içinde hepsiyle karşılaştık. Şu anda iki aday adayımız genel merkezimizi tarafından değerlendiriliyor. Bu aday adaylarımız Akın Kamacı ve Mustafa Beşer. Alt komisyonda toplanıp değerlendirmemizi yaptık. Bundan sonra üst komisyonda değerlendirilecek ve karara varılacak. “ dedi.

Başkan Koç” Adaylık talebim ve düşüncem yoktur”

Kendi adaylığı ile ilgili de konuşan Koç, “Şahsım adına adaylık talebim ve düşüncem yoktur. İnşallah 2021 yılına kadar görevime devam etmeyi düşünüyorum. 2 genel başkanın almış olduğu ittifak kararı neticelenmediği için büyüklerimizden gelecek ittifak kararının uygulanıp uygulanmayacağını bekliyoruz. En büyük ümidimiz sağda birlikteliğin tesis edilerek iktidarın desteğini almış AK Belediyecilikten Lüleburgaz’ımızın faydalanmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek