Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Aralık 2018, Çarşamba 09:32 tarihinde eklendi. 896 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gerenli “Her türlü aday belirleme yönteminde varım”

CHP Haftalık Halk Toplantısına katılan Lüleburgaz mevcut Belediye Başkanı ve CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı Murat Gerenli, her türlü aday belirleme yönteminde var olduğunu belirtti.
Gerenli “Her türlü aday belirleme yönteminde varım”  

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Aday Adayı Murat Gerenli, yaptığı açıklamada “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Kanlarımız ve canlarımızla kurduğumuz Ata’mızdan miras olarak kalan Cumhuriyetimiz yıllardır bir dizi sınavdan geçiyor. Ancak bizler bu kentte ne yaşarsak yaşayalım, hangi olumsuz koşullarda olursak olalım, en büyük sevdamız olan laik, demokratik, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini korumak ve yaşatmak için hep birlikte yan yana, omuz omuza dik duruşumuzu ve mücadelemizi sürdürüyoruz. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı Cumhuriyet değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirerek, ülkemize ve çevremize ışık saçan bir kent olmaya devam ediyoruz. Farklı kültürleri kentlilik bilinci ile harmanlayarak demokratik yapısını bireylerin katılımı ile daha da zenginleştiren bir kent oluşturuyoruz. Lüleburgaz halkı olarak geçmişten günümüze sahip olduğumuz evrensel değerlere bağlı kalarak aklın ve bilimin rehberliğinden ayrılmadan sanatın birleştirici ve bütünleştirici gücüyle birlikte Cumhuriyet yürüyüşümüzü geleceğe taşıyoruz. Bu kentin geleceğine her zaman olduğu gibi Lüleburgaz halkının sesine ve fikirlerine kulak vererek, ortak akıl ile belirleyeceğiz. Bu yönetim anlayışı önümüzdeki süreçte bizim rehberimiz olacaktır. Yaşanan sürecin halkımız ve kentimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar partimizin aday adaylığı süreci başladığından beri gerek Genel Merkezi’mizin, gerekse parti örgütümüzün, ilçe örgütümüzün vefakâr çalışmalarını çok iyi biliyorum ve hiçbir şeye yorum yapmadım. Hangi şartlarda nasıl olacaksa olsun, aday belirleme yönteminde varım.” şeklinde konuştu.

Başkan Gerenli’nin konuşması toplantıya katılan partili üyeler tarafından büyük bir alkışa neden oldu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek