Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 12 Aralık 2018, Çarşamba 09:30 tarihinde eklendi. 2831 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şentürk “Sadece CHP adayı değil Başkan belirlenecek”

CHP Haftalık Halk Toplantısında konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Koray Şentürk, yapılacak ön seçimde sadece CHP’nin adayının değil belediye başkanının da seçileceğini belirtti.
Şentürk “Sadece CHP adayı değil Başkan belirlenecek”  

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Koray Şentürk, yaptığı konuşmada “Atatürk, ilkeler hepsi bir yana bunu biz hep söylüyoruz. Ama artık kentimiz, vatandaşımız şunu duymak istiyor. Biz nasıl sosyal belediyecilik yapacağız. Biz yemek bulamayan insanımızı nasıl doyuracağız. Biz ilaç bulamayan, doktora gidemeyen, hastaneye gidemeyen yaşlılarımızı, engellilerimizi nasıl taşıyacağız. Biz artık bunları konuşmamız lazım. Bizim artık sosyal belediyecilik yapmamız gerekiyor. Sadece 30-40 kişilik bir zümreye hitap eden bir belediyecilik değil. Biz mutlaka bunun yolunu açmalıyız. Biz bunun yolunu açmazsak asla iktidar olamayız.

“Temayül hakkımızı sonuna kadar korumalıyız”

Seçme hakkı anayasal bir hak arkadaşlar. Bizim yıllardır özlediğimiz seçme hakkı şimdi bize verildi. Siz partilerimize verildi ki bu kadar insan burada coşkuyla toplandı. Kaç haftadır burada toplantı vardı, bu kadar insan yoktu. Çünkü hep kafalarda soru işareti vardı. Arkadaşlar temayülde bir sandıktır. Herkes gelecek, oy kullanacak ve seçme hakkını kullanacak. Ve bu seçim sonucunda kim galip gelirse gelsin diğer 5 aday da onun koluna girecek, yan yana hep birlikte seçime gideceğiz. Bu bizim için çok önemli ve bize verilen bu temayül hakkının geri alınmaması için sonuna kadar savaşmalıyız. Ben diğer 5 arkadaşımın da her türlü seçimleri hangimiz seçilirsek seçimleri kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Üyelerden ricam, aklınız kime yatıyorsa, kimin projelerini beğeniyorsanız, kimin bu işi yapacağını düşünüyorsanız oyu ona atın. Hatır için oy atmayın. Çünkü siz burada CHP’nin belediye başkan adayını seçmeyeceksiniz. Siz burada Lüleburgaz’ın belediye başkanını seçeceksiniz.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek