Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 12 Aralık 2018, Çarşamba 09:29 tarihinde eklendi. 1042 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Atama ile sessizlik içinde sandığa gitmek farklı değil”

CHP Haftalık Halk Toplantısında konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Dedeoğlu, atama yapmak ile sessizlik içinde sandığa gitmenin farklı olmadığını belirtti.
“Atama ile sessizlik içinde sandığa gitmek farklı değil”  

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Dedeoğlu, tüm aday adaylarının bir toplantıda bir araya gelerek kendilerini açıklaması gerektiğini yoksa seçimin atamadan farklı olmayacağını söyledi. Dedeoğlu, “Ben partinin tekrar açıldığı 1993 sonrası ilçe yönetiminde görev almış bir arkadaşınızım. Parti açılsın açılmasın derken bir sürü toplantılar yaptık ve partiyi açtık. Bu binadaki ana duvarları yıktık ve bugünkü kullanımına getirdik. O zaman duvarları yıktığımız gibi bence belediye seçimleri AKP iktidarının duvarlarını da kesinlikle yıkacak.

Bir gün aday adaylarıyla bir toplantı yaparak konuyla ilgili olarak ne düşündükleri hususunda konuşma yapmayı öneriyorum. Çünkü sessizlik içinde çok sesliliğin sağlıklı olacağına asla inanmıyorum. Bu bir oldubitti haline dönüşmemelidir. Atama yapmak ile sessizlik içinde sandığa gitmek birbirinden farklı bir durum olamaz. Herkesin gönlünde bir aslan yatıyor. Ama aslan adaletlidir, adalet ister. Ama ortaya bir adalet koyamazsak o aslan herkesi yer.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek