Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 12 Aralık 2018, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 1319 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Gezen Müze” Lüleburgaz’da

Kırklareli Fen Lisesi Genç Fikirler Grubunun projesi olan “Gezen Müze” 11 Aralık Salı günü Lüleburgaz’a gelerek öğrencilerle buluştu.
“Gezen Müze” Lüleburgaz’da  

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Kırklareli Fen Lisesi Genç Fikirler Grubu tarafından gerçekleştirilen “Gezen Müze” isimli proje kapsamında Gezen Müze Tırı Lüleburgaz’a geldi. Lüleburgaz’da öğrenciler tarafından merak içerisinde ziyaret edilen Tır’da Ebru, Hat, Çömlekçilik, cam, tezhip gibi sanat eserleri yer alıyor.

Tarihi geçmişimizden bugüne kadar gelmiş, unutulmaya yüz tutmuş sanat eserlerini genç nesillere tanıtmak, sevdirmek, öğretmek amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Gezen Müze Tırı Kırklareli’nde bulunan tüm ilçelere geziyor. Şimdiye kadar Kırklareli Merkez, Demirköy, Kofçaz, Vize ve Pınarhisar’ı gezen Tır Lüleburgaz’ın ardından 13 Aralık’ta Pehlivanköy, Babaeski ve 14 ile 21 Aralık tarihleri arasında Kırklareli’nde açık olacak.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek