Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 11 Aralık 2018, Salı 15:24 tarihinde eklendi. 1044 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğilim yoklaması kesinleşti

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na geçtiğimiz Perşembe günü gelen yazıda Belediye Başkan adayının eğilim yoklaması ile belirleneceği bildirilmişti. Aradan geçen süre içerisinde eğilim yoklamasının iptal edileceği konuşuldu.
Eğilim yoklaması kesinleşti  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, 10 Aralık 2018 tarihinde eğilim yoklaması görüşmeleri için Ankara’ya giden Bülent Metin  11 Aralık 2018 Salı günü yaptığı görüşmede eğilim yoklamasını kesinleştirdi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin yaptığı açıklamada; “27 Eylül 2018 Perşembe günü yaptığımız İlçe Yönetim Kurulu toplantımızda  Eğilim Yoklaması kararı almıştık. Ardından bu kararımızı Genel Merkeze ilettik. 7 Aralık 2018 Cuma günü de tarafımıza Eğitlim Yoklaması kararı iletildi. Ankara’da Partimizin ilgili organları ile görüştük. Eğilim yoklaması takviminin devam ettiğini ve hiç sıkıntının olmadığını söylediler.  16 Aralık 2018 Pazar günü yapacağımız eğilim yoklaması ile parti üyelerimiz partimizin Lüleburgaz Belediye Başkan adayını belirleyecek. Eğilim yoklamasında köyler ve beldelerde bulunan üyelerimiz oy kullanmayacak. Lüleburgaz merkezinde bulunan 4 bin 776 üye oy kullanacak. Üye listemiz 12 Aralık 2018 Çarşamba günü  saat 09.00’da parti binamızda askıya çıkacak.  Eğilim yoklamasının yapılacağı salonumuzda Çarşamba günü öğleden sonra kesinleşecek. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek