Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 11 Aralık 2018, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 994 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de ön seçim kararı konuşuldu

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü, Haftalık Halk Toplantısını 10 Aralık Pazartesi günü saat 12.30’da parti binasında gerçekleştirdi.
CHP’de ön seçim kararı konuşuldu  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin’in Ankara’da bulunması nedeniyle toplantı CHP İlçe Başkan Yardımcısı Arif Oruç Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayları Murat Gerenli, H. Turhan Gülaçar, Koray Şentürk, Hakan Dedeoğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, CHP Genel Merkez YDK Üyesi Emrah Arslan, CHP Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Hamiyet Gülaçar ve çok sayıda partili katıldı.

CHP İlçe Başkan Yardımcısı Arif Oruç, toplantının açılış konuşmasına 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü ve Türkiye Petrollerinin 67.kuruluş yıldönümünü kutlayarak başladı. Oruç, ön seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada ise  “Lüleburgaz, Kırklareli ve Pınarhisar adaylarımız daha açıklanmadı. Bunlarla ilgili olarak eğilim yoklaması planlanıyor. 16 Aralık Pazar günü bir seçim yapılmasına dair Genel Merkezden yazı geldi. Bu yazının netleşmesi için İlçe Başkanımız Ankara’da bulunuyor.  16 Aralık’ta Genel Merkezin belirlediği hazirun listesindeki üyeler oy kullanacak. 30 Eylül’den sonra üye olan arkadaşlarımızın oy kullanma hakkı olmuyor. 4 bin 746 üyemiz ön seçimde oy kullanacak ve bu üyelerimiz Lüleburgaz’ımızın adayını belirleyecek. Bu mücadele içinde muhakkak ki üyelerimiz Lüleburgaz’ı yönetecek adayı bulacaktır. Aday belirlendikten sonra bütün iş yine partililer olarak bize düşüyor. Aday belirlendikten sonra omuz omuza alanlarda oy potansiyelimizin ne kadarını vereceğimizin kavgasını vermemiz gerekiyor.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek