Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 11 Aralık 2018, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 607 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu ‘’ Daha Yapacağımız Çok İş Var’’

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yerel seçimler için aday adaylığını açıkladı.
 Kesimoğlu ‘’ Daha Yapacağımız Çok İş Var’’  

İl Başkanlığı binasında çok sayıda vatandaşın katılımı ile aday adaylığını açıklayan Kesimoğlu, yapılacak daha çok işleri olduğunu söyledi.

 Yüzde 38 oy alarak seçildiğini hatırlatan Kesimoğlu ‘’ Yapılan anket sonuçları ile halkımızın memnuniyeti yüzde 70 seviyelerine çıkardık. Daha fazla çalışarak halkımızı memnun ve mutlu etmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Eğitim ve donanımıyla belediye hizmetlerini belirli bir düzeye getirdiğinin altını çizen Kesimoğlu, kendisine destek veren ailesi, meclis üyeleri, belediye personeli ile partililerine teşekkür etti.

Her zaman eleştirilere açık olduğunu bildiren Kesimoğlu, son yıllarda hizmetleri ile depara kalktıklarını vurguladı.

GÜZEL ŞEYLERİN ALTINA İMZA ATTIK…

4,5 yıllık süreçte bir çok zorluk yaşadıklarını ifade eden Kesimoğlu’’Bu 4,5 yıllık süreçte bir çok zorluk yaşadık. Hep mücadele ettik. Mücadeleyi hiç bırakmadık. Bunun sonucunda hep güzel şeylerin altına imza attık. Doğruluktan ve doğrunun yanından ayrılmadık’’

HİZMET ANLAMINDA KIRKLARELİ’Nİ ÖNEMLİ BİR NOKTAYA TAŞIDIK…

Alt yapı, üst yapı, sosyal, kültürel ve bir çok alanda başarılı işler yaptıklarını söyleyen Kesimoğlu ‘’ Hizmet anlamında Kırklareli’ni önemli bir noktaya taşıdık. Kırıkkale ile karıştırılmayan bir Kırklareli yarattık. Yüzde 38 oy ile göreve geldik. Bu 4,5 yıllık çalışma ile halkın memnuniyetini yüzde 70 seviyelerine çıkarttık. Bu başarı sadece benim başarım değil. Bu başarı anonim bir başarıdır. Hepimizin başarısıdır’’

ÇOK DAHA GÜZELLİKLERİ SİZLE BULUŞTURMAK İÇİN VARIM…

Belediyenin kurulduğu günden bu yana yapılan hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür eden Kesimoğlu ‘’ Bu tablo ile gurur duyuyorum. Alkışların en güzeli, teşekkürün en yücesini Kırklareli halkı hak ediyor. Bu güven içerisinde, güven tazeleyen yeni anlayış ile çok daha güzellikleri Kırklareli halkı ile buluşturmak için aday adayı olduğumu belirtiyorum’’ dedi.

 

 

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek