Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 11 Aralık 2018, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 825 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstasyonspor Çerkezköy’e mağlup oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz İstasyonspor, sahasında konuk ettiği Çerkezköy 1911 Doğanspor’a 2-0 mağlup oldu.
İstasyonspor Çerkezköy’e mağlup oldu  

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda 9 Aralık Pazar günü saat 14.00’da İstasyonspor ile Çerkezköy 1911 Doğanspor bir araya geldi. Mücadeleyi Bedirhan Yiğitbaş, Tugay Aydın, Akın Aydemir ve Yaşar Demir hakem heyeti yönetti.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf konuk ekip Çerkezköy oldu. Çerkezköy, 14.dakikada Uğurkan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. 48.dakikada Hakan Tice’nin penaltından attığı gol ile farkı 2’ye çıkartan Çerkezköy, İstasyonspor’u Lüleburgaz’da 2-0 mağlup etti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek