HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 10 Aralık 2018, Pazartesi 09:37 tarihinde eklendi. 1182 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Başkan aday adayı Özgür Kaya; “Hiç kimse Lüleburgaz’da köylüyü yok sayamaz”

CHP Genel Merkezi Lüleburgaz’da Belediye Başkan adayının belirlenmesi için üye bazında temayül yoklaması kararı verdi.
Belediye Başkan aday adayı Özgür Kaya;   “Hiç kimse Lüleburgaz’da köylüyü yok sayamaz”  

Temayül kararının bildirilmesinin ardından gelen faksta ise temayül yoklamasında sadece Lüleburgaz şehir merkezi üyelerinin oy kullanacağı belde ve köy üyelerini oy kullanmayacağı belirtildi.

Köy ve beldelerin oy kullanmayacağını açıklanması CHP’ni Lüleburgaz’da ki köy ve belde üyeleri arasında infial yarattı.  CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Özgür Kaya bu kara yaptığı bir basın açıklaması ile tepki gösterdi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın yaptığı açıklama şöyle; “CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adaylığı oylamasına giderken, Kendi siyasi menfaatleri için Lüleburgaz’ı ve Cumhuriyet Halk Partisini dizayn etmeye çalışanlar, köylülere oy hakkı vermeyerek siyasi emellerini gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Bizler ise Yaklaşık 10 yıldır işçiyi, emekçiyi, köylüyü yok sayanlarla, onları görmezden gelen bu anlayışla dün mücadele ettiğimiz gibi bugün de mücadele etmeye devam edeceğiz.

 “Köylü Milletin Efendisidir” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinde köyün ve köylünün önemini anlamayanların ve köylünün oy kullanmasına karşı çıkanların ne Cumhuriyet Halk Partisine ne de bu ülkeye bir faydası olmaz, olmayacaktır

Bizlerin yaklaşık 10 yıllık siyasi mücadelemizde başardığımız her şey, işçilerin ve köylülerin desteğiyle gerçekleşmiştir ve bizler işçilerin köylülerin temsilcisi olduğumuzu ve onların desteği ile siyasette yükseldiğimizi hiç bir zaman inkar etmedik saklamadık ve bununla gurur duyduk.

Köylülerin sayesinde büyüyüp para kazanan avukat, doktor, mühendis olanlar ve köylülerin desteği ile siyasette var olanlar köylüyü yok saymanın onları oy hakkından mahrum etmenin cevabını Türk köylüsünden mutlaka alacaklardır.

Bugün bizim iki kanadımızdan birisini kırarak yükselmemizi engellemeye çalışanlar köylülerin oy kullanmasını engellemek için ellerinden geleni yapıyor. Siyasi ayak oyunlarıyla önümüze tuzaklar kuruyorlar. Onlar hangi tuzakları kurarlarsa kursun hangi entrikaları yaparlarsa yapsınlar, şunu bilmiyorlar ki, bu milletin efendisi olan köylüler tıpkı 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde olduğu gibi tüm bu tuzakları boşa çıkaracak ve bu ülkeye eşitliği, özgürlüğü ve adaleti mutlaka getirecekler. “

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek