Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 10 Aralık 2018, Pazartesi 09:36 tarihinde eklendi. 1771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Daire sahibi olmak isterken elinizdeki arsadan olmayın”

Yapı İşçileri ve Teknik Elemanı Yardımlaşma Derneği Eski Başkanı Erdal Erkoç, müteahhitlere verilen arsalarda vatandaşlara sözleşmenin zaman aşımına uğrama konusuna dikkat etmesi gerektiğini belirterek “Daire sahibi olmak isterken ellerindeki arsadan olmasınlar” uyarısında bulundu.
“Daire sahibi olmak isterken elinizdeki arsadan olmayın”  

Erdal Erkoç, gazetemize yaptığı açıklamada müteahhitlerin vatandaşları sözleşmelerinin zaman aşımına uğraması için bilerek zamanı uzatmaya çalıştıklarını belirtti. Erkoç, “Şuanda sizlerin de bildiği gibi ülkemizde çok büyük bir ekonomik kriz var ve halen devam ediyor. Ekonomik krizin daha ne kadar süreceği de henüz belli değil, belki de ekonomimiz daha da kötüye gidebilir. Bu nedenle vatandaşlarımız birkaç daire sahibi olmak için sahip oldukları arsaları müteahhitlere veriyor. Ama vatandaşlarımız bazı müteahhitler tarafından mağdur oluyor. Yani müteahhitler sizlere söz verdikleri sürenin zaman aşımına uğramasıyla elinizdeki arsanızdan da olabilirsiniz. Bu nedenle müteahhit’in taahhüt ettiği her şeyi alabilmeniz için sürenin dolmasına 3 ay kala mahkemeye vermelisiniz. Daire sahibi olmak isterken elinizdeki arsanızdan da olmayın.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek