Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 10 Aralık 2018, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 1221 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÇYDD Lüleburgaz kahvaltıda buluştu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD)Lüleburgaz Şubesi tarafından 8 Aralık 2018 cumartesi günü Big Mamma’s ta dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.
ÇYDD Lüleburgaz kahvaltıda buluştu  

Derneği ve çalışmalarını tanıtmak amacıyla dernek üyelerine ve Lüleburgaz’da ki eğitim gönüllülerine düzenlenen kaynaşma kahvaltısına derneğin Lüleburgaz’da ki ilk üyesi Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD)üyeleri, Yeni Kuşak Köy Enstitülüleri Derneği(YKKED)üyeleri, Lüleburgaz Kent Konseyi üyeleri, İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Örgütü, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları, ADD Lüleburagz Şubesi, Kadınlar Birliği ve Lüleburgaz’da bulunan gönüllü eğitim bağışçıları katıldı. Yaklaşık 175 kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan ÇYDD Lüleburgaz Şube Başkanı Gülser Günel “ Bugün üyelerimiz, katılımcılarımız ve eğitim gönüllülerimiz ile birlikte kahvaltıda bir araya geldik. 21 Kasım’da şubemizin birinci yıldönümünü arkadaşlarımız ile beraber kutladık. Şubemiz olarak bir yıllık çalışma sürecinde ‘Bir Işıkta Siz yakın’ projesiyle 5 üniversite öğrencisine, ‘Anadolu’da Bir Kızım var Öğretmen Olacak’ projesiyle 10 lise öğrencisine ve 4 ilk ve ortaokul öğrencisine burs sağaldık. Lise için 6 öğrencimize daha burs sağlayacağız. Değerli Lüleburgazlıların katkılarıyla daha fazla öğrencimize ışık olmak istiyoruz. Bugün kahvaltımıza katılan Yeni Kuşak Köy Enstitülüleri Derneği üyelerine, Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine, İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Örgütüne ve bize sürpriz yaparak etkinliğimize katılan Belediye Başkanımız Sayın Murat Gerenli’ye teşekkürlerimiz sunarız. Kurucu başkanımız prof.Dr. Türkan Saylan’ı saygı ve minnetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek