Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 08 Aralık 2018, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 891 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da Yine CHP Kazanacak

Yerel seçim çalışmalarında son düzlüğe girilirken, tüm Türkiye’de partiler ve aday adayları sürecin kendi başarılarıyla sonuçlanması için büyük bir çaba içindeler.
Lüleburgaz’da Yine CHP Kazanacak  

 Lüleburgaz ve bölgemizde de durum pek farklı değil. Tüm partiler ve aday adayları seçimden zaferle çıkabilmek adına hummalı bir çalışma içindeler. Yakın dönemdeki seçim sonuçlarına göre değerlendirme yaparsak, Lüleburgaz’da en iddialı parti CHP. Lüleburgaz’da 6 aday adayı olan CHP, göründüğü kadarıyla en aktif siyasi parti konumunda. Aday adayları içinde en iddialı adaylardan biri olan Koray Şentürk’e Lüleburgaz’daki yerel seçimlerle ilgili görüşlerini sorduk. Partisinin yine kazanacağını belirten Şentürk şunları söyledi:

 

Lafı hiç uzatmayalım bu seçimde de Lüleburgaz’da yine “çatır çatır” CHP kazanacak. Birinci kesinlikle belli, bizim asıl üzerinde çalıştığımız konu oy rekoru kırabilmek. Tüm aday adaylarının da asıl konsantrasyonunun CHP’nin en çok oyu alabilmesi olduğuna eminim. Biz her anlamda en iyi hizmeti veren partiyiz, bundan sonra da bizden kim seçilirse seçilsin aynı şekilde en iyi hizmeti vereceğine zerre kadar şüphem yok. Aday adaylarının sayısının fazla olması ise çok olumlu bir durum. Dikkatlice bakarsanız 6 aday da birbirinden değerli, birbirinden önemli insanlar. Hepsi hayatları boyunca bu parti ve halkımız için çalışmış kıymetli dostlarımız. Bu kadar değerli adayın olması Lüleburgaz halkının çok şanslı olduğunu gösterir. Aynı şans CHP için de geçerli. Partimizin bu kadar geniş ve değerli insan kaynağına sahip olması, ne kadar önemli bir parti olduğumuzun altını çiziyor. Elbette en iyi hizmeti benim yapacağımı düşünüyorum ancak diğer adaylarımızın da en iyiyi yapmak için gecelerini gündüzlerine katacaklarından şüphem yok. Aday kim gösterilirse gösterilsin CHP kazanacak. CHP Lüleburgaz’da yine kazandığı zaman Lüleburgaz halkı kazanacak.

 

Koray Şentürk

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan A. Adayı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek