Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 08 Aralık 2018, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 891 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bercadia kapılarını açtı

Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi 7 Aralık 2018 cuma günü kapılarını açarak Lüleburgaz halkına tekrar hizmet vermeye başladı.
Bercadia kapılarını açtı  

Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi bir ay önce çıkan yangından sonra tadilat işlerinin tamamlanmasıyla 7 Aralık 2018 cuma günü Lüleburgaz halkına kapılarını tekrar açtı. Bercadia AVM’de açılışa özel olarak çeşitli kampanyalar ve gösteriler düzenlendi. AVM içinde yer alan mağazalar kapılarını etiketleri üzerinde yaptıkları bazı indirimlerle açtılar. Alışveriş Merkezi içerisinde açılışa özel olarak bando gösterisi ve sosis balon gösterileri gerçekleşti. Bando gösterileri Lüleburgaz halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek