Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 08 Aralık 2018, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlar Atatürk Evi’nde

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanlığı tarafından 5 Aralık 2018 çarşamba günü Kırklareli Atatürk Evi’ne gezi düzenlendi.
CHP’li kadınlar Atatürk Evi’nde  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz Kadın Kolları üyeleri 5 Aralık 2018 çarşamba günü Kırklareli belediyesi tarafından projesi tamamlanan ve açıldığı günden itibaren ülkemizin her yerinden vatandaşlarımızın ziyaret akınına uğrayan Atatürk Evi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 84.yıldönümünü olması dolayısıyla Atatürk Evi’ne gezi düzenlediklerini belirten CHP Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanı Münevver Ardagül ”Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e biz kadınlara seçme ve seçilme hakkını vermesinin yıldönümünde ona olan minnettarlığımızı göstermek için Kırklareli’de bulunan Atatürk Evi’ne ziyaret gerçekleştirdik. Bu anlamlı günde arkadaşlarımızla beraber olmaktan dolayı mutluyuz. Atamıza minnet borçluyuz. Onun izinde yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek