33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 07 Aralık 2018, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 2020 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel Sen) Kırklareli Şubesi ile Kızılay işbirliğinde kan bağışı ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.
Kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi  

Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası’nda 6 Aralık Perşembe günü 10.00 ile 17.30 saatleri arasında düzenlenen kampanyada kan bağışı ve lösemi hastalarına can olacak kök hücre için numune alımı gerçekleştirildi. Kampanyaya vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Tüm Bel Sen Kırklareli Şube Başkanı Burcu Putuş, İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Çağdaş Yazıcı’nın lösemi hastası olan kızı Öykü Arin Yazıcı için başlatılan kampanyaya destek olmak amacıyla yapıldığını belirterek “Öykü Arin için başlatılan kampanyaya destek olmak için Lüleburgaz’da da kök hücre bağışı kampanyası düzenledik. Burada vatandaşlarımızdan alınacak numunelerle sadece Öykü’ye değil tüm lösemi hastalarına hayat olma şansı yakalayacaklar.” dedi.

Lüleburgaz Kan Bağış Merkezi’nde görevli Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı İldeniz Atılgan, “Türkiye’de her gün bin 200 kişi lösemi hastası olduğunu öğreniyor. Lösemi hastalarımızın çok ciddi nakile ihtiyacı var. Arzu ettiğimiz 18 ile 55 yaş arasında bulunan vatandaşlarımızın kök hücre bağışı için belirlenen merkezlere gelmeleridir. Lüleburgaz’da kök hücre bağışı için Kan Bağış Merkezi’mizde bu işlemleri uyguluyoruz. Kan Bağış Merkezi’mize ayrıntılı bilgi isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek