Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 06 Aralık 2018, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 1318 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MASTERLER AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Lüleburgaz Masterler Spor Kulübü Derneği sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.
MASTERLER AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU  

Lüleburgaz Bergule Kır Lokantısında  düzenlenen kahvaltıda Masterler Ailesi bir araya gelerek, derneğin faaliyetlerini değerlendirip, önerilerini sundular. 

 

 Derneğin Faaliyetlerinin klasik spor derneği anlayıştan çıkarak, sosyal yardım faaliyetlerine de yönelmesinin gurur verici olduğu, ancak daha fazla kesime ulaşmak, spor yaptırmak ve maddi manevi destek olmak için çok çalışmak gerektiği vurgusu yapıldı.

 

Dernek üyelerinin ve eşlerinin de birlikte spor yapmak için fırsatlar oluşturulmasına da karar verilen toplantı da çocuklar için de değişik oyun alternatiflerinin düşünülmüş olması ayrı bir güzellik olarak göze çarptı.

 

Kahvaltıda güzel de bir sürpriz yaşandı.

 

Dernek üyelerinden Eray Yener’n doğum gününü unutmayan arkadaşları hazırladıkları doğum günü pastası ile Eray'a sürpriz yaptılar.

 

 Eray da arkadaşlarına teşekkür ederek bu ailenin bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu vurguladı.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek