Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 05 Aralık 2018, Çarşamba 09:29 tarihinde eklendi. 798 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karateci Samet Balkan Şampiyonu oldu

Lüleburgaz Şamiloğlu Spor Kulübü sporcularından Samet Köse, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde düzenlenen 21 Yaş Altı Balkan Karate Şampiyonası’nda şampiyon oldu.
Karateci Samet Balkan Şampiyonu oldu  

Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde yapılan 21 Yaş Altı Balkan Şampiyonasında mücadele eden Şamiloğlu Spor Kulübü karatecisi Samet Köse, tüm rakiplerini yenerek 52 kiloda Balkan Şampiyonluğunu elde etti. Balkan Şampiyonu olan Köse, 2019 yılının Şubat ayında Danimarka’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Şamiloğlu Spor Kulübü antrenörleri Şemsi Şamiloğlu ve Hayriddin Alkan yaptıkları açıklamada “Sporcumuz Samet Köse’nin Balkan Şampiyonu olmasından büyük gurur duyduk. Bu başarasından dolayı kendisini kutluyoruz. Samet Köse’nin 2019 yılının Şubat ayında Danimarka’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında da aynı başarıyı tekrarlayacağına inanıyoruz” dediler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek