HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 04 Aralık 2018, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1158 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Kaya “ Kanunen çıkmazdayız”

Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleşen huzur ve güvenlik toplantısında Lüleburgaz’ın sokak hayvanlarından doğan soruna çözüm getirildi.
Kaymakam Kaya “ Kanunen çıkmazdayız”  

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya başkanlığında gerçekleşen toplantıda sokak köpeklerinden duyulan şikâyet mahalle sakinleri tarafından dile getirildi.

Mahalle sakinleri sokak köpeklerinin Hürriyet Mahallesi’nde de büyük sorun haline geldiğini ve çocukların korktuğunu belirtti. Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, kanuna göre sokak hayvanlarının alınıp barınakta tedavileri yapıldıktan sonra yaşam alanlarına bırakılmak zorunda olduğunu belirtti.

Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdür Raif Bıyıktaş ise yaptığı açıklamada “ Lüleburgaz’da şuan 3500 sokak köpeği var. Bu sorun Lüleburgaz’ın tüm mahallelerinde yaşanıyor. Hürriyet Mahallesi sakini olarak görüyorum ki konteynırlar yerleştirildikten sonra bu sorun azaldı. Durak Mahallesi’nde bulunan geçici bakımevinde yaklaşık 200 adet sokak köpeğimiz var. Köylerden de bırakılan köpekler oluyor. Bu gerçekten ciddi bir sorun. Fakat konteynır sisteminin yerleşmesiyle problem çözülecek. “ ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek