Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 01 Aralık 2018, Cumartesi 09:45 tarihinde eklendi. 2217 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Artık “Garanti” yok

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Garanti Osman lakabıyla tanınan Osman Çalışkan(69) geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.
Artık “Garanti” yok  

Merhum Mehmet ve Ayşe Çalışkan’ın oğulları, Atiye Tutkaç’ın kardeşi, Emine Eskici’nin abisi Lüleburgaz’ın renkli simalarından, eski pazarcı esnafı, Lüleburgazspor amigosu ve ayakkabı boyacılığı yapan, Garanti Osman lakabıyla tanınan Osman Çalışkan, 29 Kasım Perşembe günü geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata veda etti.

69 yaşında vefat eden Çalışkan’ın cenazesine AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Ethem Oruç, CHP Belediye Başkan aday adayı Koray Şentürk,  CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu  ve çok sayıda seveni katıldı.

Merhumun cenazesi Lüleburgaz Dernek Camii’nde 30 Kasım Cuma günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına müteakip Eski Mezarlığa defnedildi.

Hürfikir Gazetesi olarak merhum Osman Çalışkan’a Allah’tan Rahmet, ailesine baş sağlığı dileriz.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek