Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 01 Aralık 2018, Cumartesi 09:44 tarihinde eklendi. 1911 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kadın Kooperatiflerine sosyal medya eğitimi

Lüleburgaz Belediyesi tarafından LYKA’da düzenlenen Kadın Kooperatifleri Eğitim Kampı, ‘e-ticaret’, ‘web sitesi kurulumu eğitimi’, ‘sosyal medya ve dijital pazarlama eğitimi’ ile devam etti.
Kadın Kooperatiflerine sosyal medya eğitimi  

Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) eğitim kampına katılan kadın kooperatifleri 26 Ekim 2018 cuma günü ‘e-ticaret’, 27 Ekim 2018 cumartesi günü ‘web sitesi kurulumu eğitimi’ ve 28 Ekim 2018 pazar günü ‘sosyal medya ve dijital pazarlama eğitimi’ aldılar. Lüleburgaz Belediyesi Kadın Kooperatifleri Eğitim Kampı’na katılan kooperatif üyeleri LYKA’da, temel bilgisayar okuryazarlığı, e-ticaret eğitimi, web sitesi kurulumu eğitimi, sosyal medya ve dijital pazarlama hakkında önemli bilgilere sahip oldular. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de eşi Aysu Gerenli ile birlikte, Lüleburgaz Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen kadın kooperatifleri eğitimlerine ziyaret gerçekleştirdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek