Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 01 Aralık 2018, Cumartesi 09:41 tarihinde eklendi. 1100 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Girişimcilik çemberinin konusu yabancı dil

Lüleburgaz Belediyesi ile Startup Trakya tarafından düzenlenen girişimcilik çemberi etkinliğinde 14 Kasım 2018 çarşamba günü girişimcilik ve yabancı dil konuşuldu.
Girişimcilik çemberinin konusu yabancı dil  

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) yıl boyu düzenlenen etkinliğin bu hafta ki konuğu Bosphorus Story House Kurucusu Perçin İmrek oldu. Saat 18.30’da başlayan etkinlikte girişimci adayları yabancı dilin önemini Perçin İmrek’ten dinlediler. Sunumuna girişimcilik hikayeleri ile başlayan Perçin İmrek Hostel girişiminin nasıl başarısız olduğunu anlattı ve ardından başarısızlıklardan ders alarak sonraki Hostel girişiminin nasıl daha iyi bir yere geldiğini katılımcılarla paylaştı.

Dinlemenin, okumanın, başarısız olmanın ve üretmenin önemine dikkat çeken İmrek, yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren çeşitli girişimcilerin hikayelerini de katılımcılara aktardı.

İngilizce’nin hayatımızın bir parçası hale gelerek daha kolay öğrenilebileceğini belirten Perçin İmrek, İngilizce öğrenimini kolaylaştıracak mobil uygulamaların kullanımını ve yabancı kaynakların okunmasını da önerdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek