Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 23 Kasım 2018, Cuma 09:35 tarihinde eklendi. 1814 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KEPİRTEPE KROS İL KOŞUSU 2. Sİ

2018 – 2019 Eğitim – Öğretim yılı Kros Müsabakaları Kırklareli Kavaklı Korusu’nda yapıldı.
KEPİRTEPE KROS İL KOŞUSU 2. Sİ  

Lüleburgaz Kpiertepe Anadolu Lisesi   Beden Eğitimi öğretmenleri Ahmet Kâmil Hayta ve Haşim Gündüz’ün liderliğinde okulun  9. sınıf öğrencilerimizden  Kemal Ertürk , Baran Kete,  10. sınıf öğrencileri Hüseyin Cem Dadük,  Büke Burkay Güner ,Mert Kaynak ,Ali Karadeniz, Erhan Yiğitoğlu  11. sınıf öğrencileri  Melih Aker, 12. sınıf öğrencisi Kâmil Vural katıldı.

 9 okulun katıldığı İl kros müsabakasında Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi, Kırklareli Bilal Yapıcı Spor Lisesi’nin ağırlıklı olarak 12. sınıf öğrencilerinden kurulu takımının ardından 2. oldu.

 Beden eğitimi öğretmeni Ahmet Kamil Hayta; “Biz Cumhuriyet kupası Lüleburgaz yarışmalarında Lüleburgaz Meslek Lisesi’nden rövanşı farklı bir şekilde aldık. Onlar bizim arkamızdan 3. oldular” dedi.

Okul Müdürü Halil İbrahim Toklu da sporcuları ve beden eğitimi öğretmenleri Ahmet Kamil Hayta ve Haşim Gündüz’ü tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

 

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek