Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Kasım 2018, Perşembe 09:32 tarihinde eklendi. 960 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öz Bakım Destek Elemanı Kursu yarın başlıyor

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde 23 Kasım Cuma günü (yarın) Öz Bakım Destek Elemanı Kursu (Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu) başlıyor.
Öz Bakım Destek Elemanı Kursu yarın başlıyor  

Daha önce yoğum talep gören Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu isim değiştirerek yarından itibaren tekrar verilmeye başlanıyor. Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, yaptığı açıklamada “23 Kasım Cuma günü itibari ile Öz Bakım Destek Elemanı Kursumuz başlıyor. En önemli meslek edindirme kurslarımızdan birisi olan bu kursumuz daha önce Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu ismi ile açılıyordu. Vatandaşlarımız tarafından büyük talep görmüştü. Uzun bir süre ara verilmiş ve bu kursumuzu kapatmıştık. Şimdi yeni ismi ile tekrar başlatıyoruz. Öz Bakım Destek Elemanı Kursu (Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu) haftanın 5 günü 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası’nda toplam 305 saat süre ile verilecek.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek