HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Kasım 2018, Çarşamba 09:32 tarihinde eklendi. 1036 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Babaeski Yağlı Tohumlar Yönetimi’nden seçim açıklaması

Babaeski Yağlı Tohumlar Yönetim Kurulu tarafından, Babaeski Yağlı Tohum seçimleriyle ilgili ortak basın açıklaması yapıldı.
Babaeski Yağlı Tohumlar Yönetimi’nden seçim açıklaması  

Yapılan açıklamada:” TRAKYA BİRLİK 1966 yılında Babaeski, Lüleburgaz ve Edirne yağlı tohumlar kooperatiflerinin bir araya gelerek  TARAKYA BİRLİĞİ Kurmuşlardır.  Birlik  zamanla genişleyerek  13 İlde 48 birim kooperatife ulaşarak hızla büyüyen  Ülke ekonomisine ciddi  katkı sağlayan Türkiye de sayılı 100 kuruluş arasına girmeyi başarmıştır. GENEL merkezi EDİRNE ilinde sonuçlanmış  

  Yaklaşık 2 aydır Trakya kamuoyu Gündemi oluşturan TRAKYA BİRLİK YAĞLI TOHUMLAR KOOPERATİF seçimleri  17 KASIM CUMARTESİ günü Kurucusu olan ilçe Babaeski  S.S 132 No lu Yağlı tohumlar Tarım Satış kooperatifi Seçimleriyle Start aldı. Aynı gün KIRKLARELİN de Merkez, Lüleburgaz Ahmet bey beldesi, olmak üzere 3 kooperatifte  yapıldı.

Üreticinin köylünün güvencesi, sigortası olarak bilinen bu tür kuruluşların yöneticileri de, sıkıntıları birebir yaşayan bilen üreten köylüden seçilirse  kurumların büyümesi güç kazanması kaçınılmaz olacağı bilincinde olarak, S.S 132 No lu BABAESKİ  Yağlı tohumlar Tarım Satış kooperatifi mevcut yönetimi HİZMET EKİBİNE  genç yeni üretici arkadaşları da dahil ederek demokrasi yarışı olan seçimlere katıldık.

Yaklaşık 2 aydır BABAESKİ MERKEZ dokuz mahalle 3üç belde ve 31 (otuz bir ) köyde 2 şer defa üretici ortaklar ile bir araya gelip  Nasıl bir kooperatif istiyorsunuz  yapılan hizmetler hakkında önerilerini sorup dertlerini dinleyip  17 KASIM da yapılacak seçimlerde Göreve talip olan arkadaşlarımızı tanıtıp Bu kurumun onların olduğunu, kongreye gelip söz sahibi olmalarını destek vermelerini söyledik.

Yıllarca Bu tur kooperatif seçimlerinde siyasi kimliğin ön planına çıkmaması için uğraş versek te maalesef başaramadık. S.S 132 No lu BABAESKİ  Yağlı tohumlar Tarım Satış kooperatifi seçimlerinde bölgenin siyasi yapılanmasından olsa gerek, bu seçimler   İki dönemdir  siyasetçilerin baskısı altında geçmektedir. Her iki dönemdir BABAESKİ Kooperatifi olarak  kırgınlıkların önüne geçmek adına verdiğimiz çabalar sonuç vermemiş ve aynı siyasi görüşlere sahip kişiler olarak adına demokrasi yarışı denilen seçimlere  2 liste olarak girdik. Demokrasinin güzelliği adına Rekabet olacak yarış olacak ki kalite olsun, fakat bu tür seçimler kurumların kurum üyelerinin  kimliklerini zedelemeyecek ahlak ve adap içerisinde gerçekleşirse, güzelleşir kalite ortaya çıkacağı kınısındayız.

 Yeni yönetime seçilmek için mücadele eden yönetici arkadaşlar olarak üyesi bulunduğumuz ve üyesi olmaktan onur duyduğumuz CHP  partimizin adını ve  siyasi kimliğimizi ön plana çıkarmamak için gayret gösterdik. kooperatifin üretici üyeleri içerisinde farklı siyasi görüşe sahip üyeler olduğunu bildiğimiz için üretici üyelerimize karşı da sorumluluğumuz olduğunu düşünerek, seçim süresince   yaşadığımız haksızlıklar karsında seçim sonuçlanıncaya kadar Onurla yıllarca rozetini taşıdığımız  partimizi bu alanda da başarıya taşıyacağımızı iyi bildiğimizden  sessiz kaldık.

Biz sessiz kalmayı terci ettikçe onlar her fırsatta Partimizin yetkili organlarını yanlış bilgilendirip bizlere ve seçmene baskı uygulayarak, yalanları doğrultusunda inandırıcı olmak için hakkımızda hukuksuz ca işlem başlatıp yıllarca hizmet ettiğimiz ve hizmet etmekten onur duyduğumuz partimizden uzaklaştırmak için işlem başlattılar.

Rakip listenin seçim çalışmaları esnasında, gittikleri  her seçim alanında bizleri  farklı partiler ile iş birliği yapmış, partili hainler  gibi gösterip dışlatmaya çalışsalar da, yıllarca partimizin başarısı için her alanında omuz omuza verdiğimiz mücadeleleri göz önünde bulunduran üretici partili üyeler ,  Parti kimliklerini ve kimlikleri sayesinde edindikleri  yetkilerini kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda kullanan adaya kanmamış SEÇİMLERDE ezici bir üstünlükle ekibimize destek vererek, kendilerine adeta bir ders vermişlerdir.

Alınan başarısızlık sonuçlarından sonra  31 MART  ta yapılacak seçimlerdeki adaylıkları tehlikeye gireceğini anlamış oldular ki, aldıkları bu başarısızlığı kabullenmeyip  başarısızlığı siyasi bazda bizlere mahal etmeye çalışsalar da, unutmasınlar ki GÜNEŞİN BALÇIKLA SIVANMAZ, olduğunu

Şimdi konuşma  ve yetkilileri göreve çağırma zamanı, Bu duruma  ŞAPKA DÜŞTÜ,KEL GÖRÜNDÜ derler bizim bu duruma

Bu süreçte her fırsatta yalan konuşan her defasında her yere aday olup sanki kendisinden başka partili yokmuş gibi, ben varsam parti var yoksam parti yok anlayışı sergileyen kişiler in, partimizin verdiği onurlu görev  yetkilerini kişisel çıkarları doğrultusunda kullanarak partimize verdiği zararı daha görmezden gelecekler mi.

Sizlere sunduğumuz, seçime girmiş olduğumuz 2 ayrı  oy pusulasın da yönetimlere talip olan aday arkadaşların Siyasi kimliklerini ve sayılarını göz önünde bulundurursak, Kendilerinin yarışa çıktığı BEYAZ listenin sayısalca daha fazla partili ye sahip olduklarını ve GENEL BAŞKANIMIZIN BÖLGE tarım panelin de çekildiği fotoğrafı basına vererek, bu seçimlerde  Sayın GENEL Başkanımızın kendisini destekleme kararı verdiğini basın yoluyla üretici üyelere duyurup baskı uygulamaya çalışmış, yaptıkları anlattıkları her şeyin yalan olduğunu , Seçimi kazanan SARI listedeki , yani bu bildiriyi yapan arkadaşlar ın bulunduğu  SARI  Liste de 6 arkadaşın 5 inin parti üyesi olduğunu gösterdiğimizde  YALANCININ MUMUNUN YATSIYA KADAR YANDIĞINI bir kez daha gözler önüne serdik.

Üyesi olduğumuz ve üyesi olmaktan onur duyduğumuz bu partinin onurlu birer askerleri olarak, ULU ÇINAR PARTİMİZİ Şahsi çıkarlarına alet edip kendisinin  her fırsatta aday olup kazanamadığı seçimler, kendi onurunu düşünmeyip kendisinden çok partimize zarar verdiğini düşüneceğini tahmin ediyor partimizin onurunu korumak adına , en kısa zamanda gereğini yapacağını kanısını taşıyor, yapmadığı takdirde yetkilileri göreve davet ediyoruz “denildi. .

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek