Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 21 Kasım 2018, Çarşamba 09:31 tarihinde eklendi. 728 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğretmenler Günü programı belli oldu

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı belli oldu.
Öğretmenler Günü programı belli oldu  

Öğretmenler Günü Kutlama Programı kapsamında 24 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 10.30’da tören alanında çelenk sunumu gerçekleşecek. Öğretmenler Günü kutlanacağı program çelenk töreninin ardından sat 11.00’da Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda devam edecek. İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayacak program Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Öğretmenler Günü mesajının dinlenmesiyle devam edecek. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’in günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından emekli öğretmenler ve aday öğretmenler adına konuşma gerçekleştirilecek. Program yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödüllerinin verilmesi ile devam edecek. Öğretmenler günü ile ilgili şiirin okunmasının ve öğrenci oratoryosunun sahnelenmesinin ardından şehit öğretmenler için hazırlanan video izlenecek. Etkinlikte emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verilecek. Program, oyun ve şarkıların ardından gerçekleşecek yemin töreniyle sona erecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek