Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 21 Kasım 2018, Çarşamba 09:29 tarihinde eklendi. 660 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oda Başkanlarından MHP’ye ziyaret

Lüleburgazlı Oda Başkanları, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Oda Başkanlarından MHP’ye ziyaret  

Lüleburgaz Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman, Elektrikçiler Odası Başkanı Yılmaz Özeltin, Marangozlar Odası Başkanı Hasan İsmailler, Terziler Odası Başkanı Ahmet Kurnaz, Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç, Gıda Maddeleri Odası Başkanı İlhan Karaca ve Demirciler Odası Başkanı Bekir Kasapoğlu, 19 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’da MHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan İlkay Karataş’ı makamında ziyaret etti.  Gerçekleştirilen ziyarette oda başkanları Başkan Karataş’a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Başkan Karataş ise gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Karataş, seçimler öncesinde zorlu bir görevi devraldıklarını belirterek “Önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Zor bir görev devraldık. Lüleburgaz’ı ve vatandaşlarımızı çok iyi tanıyoruz. Yönetimimizde kadınlara daha çok yer verdik. Lüleburgaz’da kadınlarla bir yere gelmek istiyoruz. Lüleburgaz’a kadın eli değecek.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek