HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Kasım 2018, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 1032 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lise’de “Motivasyon Günleri” devam ediyor

Lüleburgaz Lisesi’nde motivasyon ekibi Zebure Şeyma Dilek, Burcu Tuna ve Gülru Arslan tarafından düzenlenen “Motivasyon Günleri” devam ediyor.
Lise’de “Motivasyon Günleri” devam ediyor  

Motivasyon Günlerinin ikincisinde, farklı meslek gruplarından davet edilen misafirlerin mesleki deneyimlerini paylaştıkları “Kariyer Günü” programı yapıldı. Etkinlikte öğrencilere mesleklerine nasıl karar verdiklerini, daha önce nerelerde çalıştıklarını ve icra ettikleri mesleğin detay ve gerekliliklerini anlattılar.

Düzenlenen etkinliğe  Eczacı Aytül Çiloğlu, Kalite Denetim Bakteriyoloji Şefi Müjdat Telören, Üretim Sistemleri Şefi Alper Kocatürk, Üretim ve Tartım Şefi Tarık Avcu, Bordro ve Personel Uzmanı Özgün Efe, Avukat Dilara Çolakoğlu, Mali Müşavir Leyla Güncer, Sigortacı İsmail İşbaşaran, Psikolog Merve Gabralı, Psikiyatrist Volkan Balcı, Diş Hekimi İlke Baran Yeşildağ,  Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Merve Ayyıldızlı, Hemşire Aylin Girgin, Psikolog Zerrin Kalender ve Fizyoterapist Nezihe Özbay katıldı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek